Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Carrot tzimmes - Geglaceerde wortelen
- Ingrediënten:
- boter, ganzenvet, gemberpoeder, honing, plantaardige olie, sinaasappelsap, wortelen en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, kaneel, kikkererwten, knoflook, koriander, kurkuma, lente-ui, limoen, munt, olie, peper, plantaardige olie, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Snack of tussendoortje uit Eet als een atleet:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:
Lunch / avondmaal uit Nigella Express:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Nederland op z'n lekkerst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: