Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Carrots with Rice and Pekmez (Grape Molasses) - Wortel met rijst en pekmez (druivenmelasse)
- Ingrediënten:
- boter, druivenmelasse, groente, rijst, water en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, boter, bouillon, citroen, citroensap, fruit, gember, groente, kikkererwten, knoflook, koriander, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rode paprika, tomaat, ui, vis, vlees, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Bijgerecht uit Grieks koken:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Istanbul:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht uit Turks kookboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Spaans kookboek: