Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Paté van Foie Gras "Strassbourg"
- Ingrediënten:
- briochedeeg, cognac, eidooier, ganzenvet, kaneel, kruidnagel, madeira, nootmuskaat, port, foie gras, truffel en varkensfilet
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroen, ei, gemalen kaneel, gember, gemberpoeder, honing, kaneelstokje, knoflook, koriander, kruiden, kruidnagel, melk, olijfolie, peper, piment, specerijen, suiker, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Smart BBQ:
Recept uit Spice Wise:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Alles over kool:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht / basisrecept / traktatie uit De dikke vegetariër:
Recept uit India:
Recept uit Melk & dadels:
Basisrecept uit Groot handboek koken:
Ontbijt / bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Smart BBQ:
Recept uit Speisekammer:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit India:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Dikke van Dam:
Basisrecept uit Spice Wise:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit La Mère Brazier: