Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Fazant in cocotte
- Ingrediënten:
- boter, bruine jus, champignons, fazant, ui, peper, peterselie, selderij, spek, suiker en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, groente, knoflook, kruiden, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, prei, selderij, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Brouw het zelf:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse: