Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book: