Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Paddestoelensoep - potage au cèpes
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cèpes, crème fraîche, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, porcini, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, cayennepeper, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, eiwit, gruyère, kaas, kippenbouillon, knoflook, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Home made zomer:
Bijgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken: