Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Ati goreng variatie (Gekruide kippenlever)
- Ingrediënten:
- kippenlever, nootmuskaat, ontbijtspek, peper en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, brood, buikspek, ei, kaneel, knoflook, kruiden, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, specerijen, spek, tijm, ui, vlees, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Lunch / bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Miss Fromage:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van Wateetons:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Lekker Happen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: