Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelbakpoederbloembotercitroencitroenraspcitroensapeihoningkaneelknoflookkorianderlimoenmelkmuntolieolijfoliepeperpeterseliepoedersuikerrode uisinaasappelsuikertijmuiwaterzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gegrilde zoute garnalen met limoen-knoflooksaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, extra vierge-olijfolie, grof zeezout, knoflook, knoflookzout, limoenrasp, limoensap, rode ui, tijgergarnaal, oregano, verse tijm, versgemalen zwarte peper en visbouillon

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus / barbecue/grill / feestdagen
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / nagerecht uit Home made:

Pavlova's met fruit voor mijn moeder

Ingrediënten:
eiwit, fruit, likeur, maïzena, munt, poedersuiker, slagroom, suiker, vanillesuiker, water, witte wijnazijn, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Roomwafel met rood fruit

Ingrediënten:
aardbeien, eieren, frambozen, boter, gedroogde gist, grapefruit, karamelsaus, melk, rode aalbessen, slagroom, suiker, tarwemeel, zout, wafels, walnoten en water

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Het Laura’s bakery bakboek:

Wafels Met Room En Fruit

Ingrediënten:
bakpoeder, eieren, suiker, melk, poedersuiker, slagroom, zout, vanille-extract, vers rood fruit en zonnebloemolie

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Wafels met vers fruit

Ingrediënten:
appel, bloem, bosbessen, boter, druivenpitolie, eidooier, eiwit, frambozen, karnemelk, maïsolie, melk, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pilav met fruit en noten

Ingrediënten:
amandelschaafsel, basmatirijst, boter, gedroogde abrikoos, gedroogde pruim, groentebouillon, honing, olijfolie, peper, peterselie, rijst, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelsalade met fruit en kip

Ingrediënten:
aardappelen, ananas uit blik, basilicum, citroensap, gembernootjes, gembersiroop, kerriepoeder, kipfilet, maïsolie, mosterd, peper, perziken uit blik, vetstof, witte-wijnazijn, yoghurt en zout

Soort:
salade / aardappelgerecht
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Jamtaart van gemengd fruit

Ingrediënten:
00-bloem, boter, citroenschil, confettura di pere cotogne, eierdooier, fijne kristalsuiker, jam, vanillesuiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Zomergroente en fruit met zeewier

Ingrediënten:
aalbessen, bindsla, boter, dilleolie, dulse, dulseolie, hazelnoot, karnemelk, karnemelkwei, minivenkelknollen, prei, rode klaverzuring, schorseneer, venkelgroen, water, zout en zuringblad

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
salade / groente / zuivel
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Krentenbrood - fruit loaf

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eigeel, gekonfijte citrusschil, gist, krenten, melk, rozijnen, rum, ruwe rietsuiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / nagerecht uit De keuken van de pure smaak:

Baba met vers fruit

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gist, krenten, kristalsuiker, kumquats, melk, passievrucht, rozijnen, rum, vruchtensalade en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Tropische fruit vlaai

Ingrediënten:
aardbeien, abrikozenjam, blaadjes gelatine, bramen, ei, eieren, frambozen, bloem, boter, kiwi, boter, fruit, perziken, slagroom, suiker, zout, mango en passievruchtenpuree

Haal meer recepten op...