Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Soep met paksoi, ei en tomaat (Fan Qie Jian Dan Tang)
- Ingrediënten:
- bouillon, ei, lente-ui, olie, shanghai-paksoy en tomaat
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, eidooier, gember, knoflook, lente-ui, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Ontbijt / brunch uit Nieuw vegetarisch koken:
Bijgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Sous vide:
Avondmaal uit Fresh en light:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: