Recept uit Lekker Hollands:
Preisoep met Zeeuwse oesters
- Ingrediënten:
- boter, kruimige aardappel, prei, slagroom, ui, versgemalen zwarte peper en zeeuwse oesters
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, groente, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Lekker Hollands:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro: