Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Çig borek - Halvemaanvormige deeghapjes met rundvlees en chilipeper
- Ingrediënten:
- bloem, chilivlokken, citroensap, ei, ijsblokjes, plantaardige olie, rundergehakt, ui en yoghurt
- Keuken:
- Turks / Argentijns
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, druivenpitolie, ei, eidooier, eiwit, griekse yoghurt, karnemelk, knoflook, koriander, melk, munt, olijfolie, peper, rode ui, suiker, ui, water, zonnebloemolie, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit Anatolië:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:
Ontbijt uit Anatolië:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Bijgerecht uit Made in Italy:
Ontbijt uit Anatolië:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht / high tea / traktatie uit De (perfecte) man in de keuken:
Ontbijt uit Vegeterranean:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Recept uit Anatolië:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië: