857 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroenraspcitroensapeieidooiergedroogde gistinstantgistkaneelkrentenkristalsuikermelkolieolijfoliepeperrumsuikertarwebloemvanillesuikervolle melkwaterzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Snacks en tussendoortjes / snack of tussendoortje uit Allerhande kerstclassics 2012:

Oliebollen

Ingrediënten:
bloem, ei, frituurvet, gist, melk, poedersuiker en suiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Ontbijt uit Home made zomer:

Fougasse provençale

Ingrediënten:
ei, gedroogde gist, harde bloem, olijfolie, oranjebloesemwater, poedersuiker, sinaasappel, water, witte basterdsuiker en zout

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Oliebollen

Ingrediënten:
jonagold appel, bloem, citroenzest, ei, gist, krenten, melk, poedersuiker, boter, rozijnen en zonnebloemolie

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Sfenj - Sinaasappel-donuts

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, ei, frituurolie, gedroogde gist, plantaardige olie, poedersuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en suiker

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Bij de koffie uit Brindisa:

Ensaimada - Zachte deegspiraal

Ingrediënten:
bakkersmeel, ei, fijne kristalsuiker, olijfolie, poedersuiker, varkensreuzel, gist en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Ontbijt / lunch uit Het insectenkookboek:

Pannenkoeken

Ingrediënten:
basterdsuiker, buffalo's, ei, gist, havermout, kaneel, keukenstroop, melk, poedersuiker, roomboter, rozijnen, tarwebloem, zonnebloemolie en zout

Soort:
insecten
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Elzasser kugelhopf

Ingrediënten:
bloem, boter, droge gist, ei, kirsch, melk, olie, poedersuiker, rozijnen, rum, sinaasappelrasp, suiker, witte amandelen en zout

Keuken:
Frans / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Brunch / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:

Sally Lunn

Ingrediënten:
boter, gekonfijte kersen, gist, kaneel, kristalsuiker, melk, poedersuiker, rozijnen, sinaasappelrasp, water, tarwebloem en zout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / nagerecht uit Oma's receptenboek:

Drie in de pan

Ingrediënten:
appel, basterdsuiker, bloem, gist, kaneel, krenten, melk, poedersuiker, roomboter, rozijnen en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Lunch / snack of tussendoortje uit Culinaria U.S.A.:

Olifantenoren - elephant ears

Ingrediënten:
bloem, ei, gedroogde gist, kaneel, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, boter, plantaardig vet, poedersuiker, suiker, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / frituur
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Beignets - fritole

Ingrediënten:
bloem, ei, melk, pindaolie, poedersuiker, suiker, sultanarozijnen, vanille, gist en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Oliebollen

Ingrediënten:
bloem, cranberry's, ei, gist, krenten, melk, plantaardige olie, poedersuiker, rozijnen en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

reformatiebroodjes

Ingrediënten:
aardbeienjam, bloem, citroen, boter, amandel, gist, melk, poedersuiker, rozijnen, vanille-essence, vanillestokje en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Haal meer recepten op...