137 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbasilicumbloembotercayennepepercrème fraîcheeieidooiergruyèrekaasknoflookmelkolijfoliepaneermeelpeperpreiricottaslagroomspecerijenspinazietijmuivolle melkwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Quichettes Alsaciennes

Ingrediënten:
buikspek, cayennepeper, eidooier, eieren, gekookte ham, boter, lente-uitjes, meel, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, slagroom en zout

Soort:
vlees / hartige hapjes
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Buffet / bijgerecht uit Eten met z'n allen:

Gratin dauphinois

Ingrediënten:
aardappels, boter, kaas, melk, nootmuskaat, peterselie, slagroom en knoflook

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Aardappel al forno

Ingrediënten:
ansjovis, double cream, knoflook, laurier, maris piper, nootmuskaat, parmezaanse kaas, rozemarijn, slagroom, ui, venkelknol en volle melk

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige roggegratin met prei en tomaat

Ingrediënten:
farro, gerst, hominy, kamutkorrels, kasja, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parelgort, parmezaanse kaas, peper, prei, rogge, room, spelt, tarwe, tijm, tomaten, volvette room en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt uit De dikke vegetariër:

10 Heerlijke dingen om door havermoutpap en andere graanpap te roeren

Ingrediënten:
aardbei, abrikozen, ahornsiroop, anijs, appel, bananen, bosbes, boter, confituur, framboos, gedroogd fruit, gierstvlokken, havermout, honing, jam, kaas, kamutvlokken, kaneel, kardemom, kers, kokosrasp, kruidnagel, marmelade, melk, muesli, nootmuskaat, noten, perziken, piment, quinoavlokken, roggevlokken, room, suiker, tarwevlokken, vruchtencompote, zaden, zilvervliesrijstvlokken en zout

Keuken:
Afrikaans / Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegratineerde rogge met prei en tomaat

Ingrediënten:
ei, farro, gerst, hominy, kamutkorrels, kasja, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parelgort, parmezaanse kaas, peper, prei, rogge, room, spelt, tarwe, tijm, tomaten en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:

Gevulde courgettes

Ingrediënten:
courgette, italiaanse saucijsen, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rundergehakt, slagroom en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Twaalf:

preitaart

Ingrediënten:
ei, hartig deeg, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, prei, slagroom en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Bijgerecht uit Crumbles en gratins:

Gratin met bimi

Ingrediënten:
bimi, boter, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ricotta en slagroom

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Artisjokkentaartjes - sformatini di carciofi

Ingrediënten:
artisjok, boter, citroensap, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, room, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Aardappelsoufflé - soufflé di patate

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, gekookte ham, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / aardappelgerecht
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Preitaart - torta di porri

Ingrediënten:
bloem, boter, boterdeeg, ei, emmentaler, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, prei, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Zalmsoezen - bigné al salmone

Ingrediënten:
bechamelsaus, gerookte zalm, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, ricotta, slagroom, soezen, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / koek en gebak / hartige hapjes / vis
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Tortellini met visvulling

Ingrediënten:
bleekselderij, eidooier, gedroogde marjolein, geel pastadeeg, nootmuskaat, parmezaanse kaas, roze garnalensaus met room, slagroom, tomatensaus met room, ui, wijnazijn, wortel, zeebaars, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Broccolitaart

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, broccoli, eieren, kaas, gist, melk, nootmuskaat, olie, peper, room, tomaten, ui en zout

Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Cannelloni met bladspinazie

Ingrediënten:
bladspinazie, boter, cannelloni, knoflook, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, slagroom, tarwebloem, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Tagliatelle met kipsaltimbocca en snijbonen

Ingrediënten:
citroen, kiphaasje, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, prosciutto crudo, salie, slagroom, snijbonen, tagliatelle en witte wijn

Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:

Kaassoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, eiwit, kaas, melk, nootmuskaat, peper, slagroom en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Haal meer recepten op...