Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Bacala alla Vicentina
- Ingrediënten:
- ansjovis, bloem, kaneel, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, stokvis en ui
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, sjalot, slagroom, tijm, volle melk, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit I love groente:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit La Mère Brazier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: