Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Taglierini
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, boter, ontbijtspek, pancetta, pastadeeg, porcini, slagroom en vlees
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bloem, boter, brood, citroen, ei, fruit, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, peper, prei, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit Solo Food:
Recept uit 101 ballen:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek: