Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Niertjes-, lever- en longfricassée
- Ingrediënten:
- aardappel, bloedworst, laurier, magere varkenssaucijzen, reuzel, tijm, ui, varkenslever en varkensnier
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, specerijen, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Bijgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Soepen:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Recept uit Soepen:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak: