Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Gallina en pepitoria
- Ingrediënten:
- eidooier, fino sherry, kip, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, picada van hazelnoot en knoflook, ui en water
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, gember, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit De truffel:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit NAJAT:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Bijgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Koken in een duinpan:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Modernist Cuisine [5]: