Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapcourgettedroge witte wijneiknoflookmelkolieparmezaanse kaaspeterselierozemarijnsjalotsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonen op z'n Toscaans

Ingrediënten:
anastazibonen, appaloosabonen, bruine linzen, gigantes, groene linzen, kidneybonen, knoflook, olijfolie, peper, pintobonen, salie, sojabonen, tuinboon, witte bonen, zout en zwartoogbonen

Keuken:
Italiaans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Witte pizza - pizza bianca

Ingrediënten:
bloem, mozzarella, olijfolie, oregano, peper, pizzadeeg, taleggio en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch / kaas
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Algerijnse gestoofde witte boontjes

Ingrediënten:
boterham, citroenen, citroensap, ei, gedroogde munt, gedroogde witte bonen, gemalen karwijzaad, gemalen komijn, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, rundergehakt, suiker, tomaten, ui en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Algerijns
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Witte kool met zure room

Ingrediënten:
azijn, citroensap, ei, karwijzaad, peper, plantaardige olie, suiker, witte kool, zout en zure room

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Piyaziko - Salade van witte bonen

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, extra vergine olijfolie, peper, tomaten, ui, witte bonen, zout en zwarte olijven

Keuken:
Turks / Balkan / Sefardisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Avas - Gestoofde witte boontjes

Ingrediënten:
citroen, citroensap, gedroogde witte bonen, knoflook, lamsvlees, olijfolie, peper, rundvlees, suiker, tomaten, ui en zout

Keuken:
Grieks / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Lamszwezerik met een witte-peperkorst, doperwtenpuree en miso

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, citroenschil, doperwten, doperwtenscheuten, grof zeezout, lamsoren, lamszwezerik, maïzena, mirin, munt, olijfolie, rijstazijn, sesamolie, volle melk, witte misopasta, witte peper, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Witte asperges met burrata en zwarte truffel

Ingrediënten:
ansjovis, burrata, citroensap, extra vergine olijfolie, kwartelei, ligurische olijfolie, parmezaanse kaas, verse peterselie, witte aa asperges, witte asperge, witte peper, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Witte-bonensoep - pasta e fagioli

Ingrediënten:
gedroogde witte bonen, knoflook, maltagliati, olijfolie, passata, peper, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / peulvruchten / vegetarisch
Haal meer recepten op...