Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Schelvis met aardappel-preisaus
- Ingrediënten:
- aardappel, arachideolie, bieslook, boter, bouquet garni, dragon, prei, schelvisfilet, slagroom, ui, visbouillon en volle melk
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, courgette, ei, groente, groentebouillon, knoflook, kruiden, olijfolie, paprika, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Yo Kids:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Lunch / buffet / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / voorgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: