263 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbasilicumbloembotercitroencitroensapcrème fraîcheeigroentebouillonkervelknoflookmelkmosterdoliepeperpeterseliepreisjalotslagroomtijmuizoutzure roomzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lollo rosso-salade

Ingrediënten:
bieslook, dragonazijn, druiven, kip, lollo rosso, olijfolie, peper, selderij, zout en zure room

Soort:
salade / groente
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Jamie's comfort food:

Ultieme crab cakes

Ingrediënten:
bieslook, bloem, cayennepeper, citroen, cream crackers, eidooier, garnalen, komkommer, krabvlees, mosterdpoeder, olijfolie, oregano, spaanse peper, tomaat, wittewijnazijn, worcestersaus, zonnebloemolie en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:

Poolse pierogi

Ingrediënten:
bakpoeder, belegen cheddar, belegen goudse kaas, bieslook, bloem, boter, citroen, ei, karwijzaad, kruimige aardappels, olijfolie, ui, witte kool, wittewijnazijn en zure room

Keuken:
Pools
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:

Brandade de morue

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, klipvis, knoflook, melk, olijfolie, rucola en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Haring in remouladesaus

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, dragon, ei, mayonaise, olijfolie, peper, peterselie, room, selderijzout, suiker, ui en zoute haring

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

aardappelsalade met mosselen en waterkers

Ingrediënten:
bieslook, dijonmosterd, droge witte wijn, gemalen zwarte peper, mosselen, nieuwe aardappel, olijfolie, rucola, sjalot, slagroom, suiker, verse bieslook, verse peterselie, waterkers, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Pompoensoep

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bieslook, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, kippenbouillon, knoflook, koriander, olijfolie, pompoen, rode peper, room en ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Kruidenpolenta met paddestoelenragout

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, cantharellen, champignons, groentebouillon, instantpolenta, oesterzwam, olijfolie, peper, peterselie, ui, zout en zure room

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / rijst, granen en peulvruchten
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Witlofsoep met blauwe kaas

Ingrediënten:
bieslook, blauwe wolvega, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, ladys blue, nederlandse blauwe kaas, olijfolie, peper, slagroom, spekjes, ui, witlof en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Crêpes parmentier met gemarineerde gerookte schelvis

Ingrediënten:
bieslook, bloem, bloemige aardappel, citroen, crème fraîche, double cream, ei, eiwit, gerookte schelvis, koriander, melk, olijfolie, plantaardige olie, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Groentestrudel met kruidenyoghurt

Ingrediënten:
bieslook, bloemige aardappel, boter, citroensap, crème fraîche, crème fraiche met kruiden, groentebouillon, olijfolie, paneermeel, prei, groene kool, scherp paprikapoeder, strudel, strudeldeeg, wortel en yoghurt

Soort:
quiche / groente
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Gratin met kalkoen en zoete aardappel

Ingrediënten:
bieslook, boter, kalkoenvlees, kaneel, nootmuskaatpoeder, olijfolie, paneermeel, slagroom, ui en zoete aardappel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / crumble/gratin
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Krabmousse met gemarineerde tomaten

Ingrediënten:
augurk, balsamicoazijn, bieslook, bladpeterselie, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, gedroogde oregano, gelatine, gladde mosterd, kappertjes, kervel, ketjap, knoflook, kristalsuiker, mayonaise, noordzeekrabvlees, olijfolie, poedersuiker, romatomaat, slagroom, sojaolie, tomatenketchup, visfond, vleestomaat en witte wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / buffet / voorgerecht uit Koude keuken:

Filet "royal"

Ingrediënten:
amandelen, bieslook, gelatine, gemberpoeder, knoflookpoeder, madeira, mayonaise, mosterd, olie, ossenhaas, pistaches, room, sherry, tabasco, tomaten, truffel, water, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Haal meer recepten op...