445 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbotercayennepepercitroencitroensapeieiwitfrituuroliekaneelknoflookmelknootmuskaatolieolijfoliepankoparmezaanse kaaspeperpeterselieroomsjalotslagroomsuikeruiwaterwitte peperzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Belgie:

Garnalenkroketjes met gruyère

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, eiwit, frituurvet, gruyère, hollandse garnalen, melk, paneermeel, peper, visbouillontablet en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Kaas-hamkroketten

Ingrediënten:
bloem, eieren, gekookte ham, gemalen kaas, melk, paneermeel, peper en vetstof

Soort:
hapjes
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Garnalenkroket met peterselie en citroen

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, ei, eidooier, grijze noordzeegarnalen, krulpeterselie, limoensap, limoenzest, paneermeel, panko, peper, room, schaaldierenbouillon en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Truffelkroketten van Johannes

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, eidooier, eiwit, frituurolie, kalfsbouillon, kippenbouillon, kippenvlees, olie, paneermeel, peper, slagroom, truffel, truffelnat, zout en zwezerik

Keuken:
Nederlands
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Kastanjekroketjes - Mari Maris, 2013

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, eiwit, frituurvet, gare kastanjes, groentebouillon, knoflook, paneermeel, peper, salie, tijm, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / noten
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / nagerecht uit Koken voor twee:

Gevulde peren

Ingrediënten:
bloem, ei, frituurolie, gorgonzola, paneermeel, peer, perenaroma en vet

Soort:
fruit / frituur
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Kwarteleieren

Ingrediënten:
bloem, champagneazijn, ei, frituurolie, kippeneieren, kwarteleieren, paneermeel en witte aceto balsamico

Keuken:
Duits
Soort:
garnituur
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Lierse vlaaikes

Ingrediënten:
anijspoeder, bloem, boter, eierdooier, griessuiker, honing, kandijsiroop, melk, paneermeel, vier-kruidenmengsel, water en zout

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Pompoensoufflé

Ingrediënten:
bloem, citroensap, eierdooier, eiwitten, gemberwortel, kervel, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, pompoen, sinaasappelsap, vetstof en zout

Soort:
soufflé
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:

Kalfskroketten - Cees Holtkamp, 2010

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, fijn paneermeel, gelatine, grof paneermeel, maggi, mosterd, nootmuskaat, peper, peperkorrels, roomboter, slagroom, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Kaaskroketten met peterselie en gegrilde citroen

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroenen, ei, eidooier, emmentaler, gruyère, krulpeterselie, limoenzest, melk, paneermeel, panko, parmezaanse kaas, peper, room en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Aranygaluska - Dukaten

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, eidooier, gist, melk, paneermeel, poedersuiker, rozijnen, suiker, suikerklontjes, vanillesuiker, walnoten en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Raapsteeltje:

Texelse schapenkaaskroketten

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, frituurvet, melk, nootmuskaat, oude schapenkaas en paneermeel

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...