276 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: augurkbieslookbloembotercitroeneieidooierknoflookkomkommerkruidenmayonaisemuntolieolijfoliepeterseliesjalotsuikertomaatuiwaterwitte peperwortelyoghurtzeezoutzoutzure roomzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Toscane

Recept uit Toscane:

Dilleboter

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, kervel en witte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / samengestelde boter
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Courgettesalade

Ingrediënten:
citroensap, courgette, dille, olijfolie, peper, rode kerstomaten en zout

Soort:
salade / vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Borscht van geroosterde biet

Ingrediënten:
biet, citroensap, dille, druivenpitolie, ei, maïsolie, nieuwe aardappel, witte ui, yoghurt, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Russisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Gegilde makreel in wijnbladeren

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, makreel, mul, olijfolie, turkse chilipepervlokken, verse dille, walnoten, walnotentarator, wijnbladeren, witte kool, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Salade van waterkers met pistache en oranjebloesem

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, dille, dragonblad, koriander, olijfolie, oranjebloesemwater, pistachenoten, waterkers, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gort- en erwtensalade

Ingrediënten:
citroensap, dille, doperwten, lente-ui, munt, olijfolie, parelgort, peterselie, sugar snaps, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Mosterdzaadremoulade

Ingrediënten:
aardappel, appelsap, augurk, augurkeninmaakvocht, citroensap, dille, ei, kwark, licht bier, maïskiemolie, middelscherpe mosterd, peper, wit mosterdzaad en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Sla met gemengde kruiden

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, dille, honing, mesclun, munt, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiersalade met verse kruiden

Ingrediënten:
augurk, bieslook, citroensap, dille, ei, kervel, koriander, mayonaise, munt, peterselie, veganaise, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Borscht met geroosterde paddestoelen

Ingrediënten:
biet, champignons, citroensap, dille, druivenpitolie, ei, maïsolie, nieuwe aardappel, portobello, shiitake, witte ui, yoghurt, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Russisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...