Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroensapdroge witte wijneigroentegroentebouillonknoflooklaurierlaurierbladolieolijfoliepeterseliepreirozemarijnselderijtijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Kip met calvados en roomsaus

Ingrediënten:
appel, bleekselderij, boter, braadkip, calvados, crème fraîche, jonagold appel, kippenbouillon, maïzena, peper, sjalot, tijm, verse peterselie, verse tijm, waterkers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Picknick / buffet / bijgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Aardappelsalade met maanzaad

Ingrediënten:
bleekselderij, dijonmosterd, lente-ui, maanzaad, olijfolie, rijstazijn, rode aardappel, sjalot, ui, wittewijnazijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits / Internationaal
Soort:
vegan / aardappelgerecht / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Ham in aspic met peterselie - jambon persillé, tradition bourguignonne

Ingrediënten:
bladgelatine, bleekselderij, bourgogne aligoté-wijn, braadvocht, crème fraîche, gepekelde varkensschouder, gladde peterselie, grof zeezout, knoflook, kruidnagel, laurierblaadjes, peperkorrels, prei, reuzel, sjalot, tijm, ui, varkenspoot, peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Recept uit Piri piri & sardientjes:

Acorda met garnalen

Ingrediënten:
bleekselderij, eierdooier, grof zout, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peperkorrels, peterselie, garnaal, sjalot, wit boerenbrood, witte wijn en wortel

Keuken:
Portugees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Soepgroenten

Ingrediënten:
bleekselderij, courgette, fleur de sel, kerstomaat, knoflook, olijfolie, rode basilicum, rozemarijn, selderijblad, sjalot, tijm, witte wijnazijn, wortel en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
groentevulling
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met groente

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, groentebouillon, koolraap, laurier, peterselie, sjalot, tijm, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

ln melk gepocheerde kalfslever

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel

Soort:
sous-vide / orgaanvlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Rode remouladesaus voor garnalen - red shrimp rémoulade

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, extra vierge-olijfolie, garnalen, grove mosterd, ijsbergsla, knoflook, paprikapoeder, peper, sjalot, suiker, tabasco, verse peterselie, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
saus/dressing/jus / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht !

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:

Kipsalade

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, gerookte kipfilet, maggi, mandarijnen op sap, peper, ui, witlof, witte druiven en yofresh

Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:

Citroenrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroenrasp, citroensap, eidooier, groentebouillon, maldonzout, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, sjalot, slagroom, rozemarijn en witte peper

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Lunch uit De Zilveren Lepel:

Zeelt met kruiden - tinca alle erbe

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, groene olijven, olijfolie, peper, sjalot, verse basilicum, verse bladpeterselie, majoraan, verse tijm, voorgeweekte stokvis, wortel, zeelt en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Waterzooi van vis

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroen, eidooier, forel, peper, prei, sjalot, slagroom, verse peterselie, visbouillontablet, visfond, winterwortel, zalmfilet en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Ovenschotel met eend en meiknolletjes

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, brood, gekonfijte eendenbout, meiknol, nootmuskaat, peper, sjalot en wortel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / crumble/gratin
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

tomatensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, kaneel en poedersuker, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaten, witte peperkorrels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tagliatelle met rosbiefreepjes

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, bleekselderij, bloem, boter, crème fraîche, gezeefde tomaten, paprikapoeder, peper, rosbief, sjalot, tagliatelle, verse bieslook, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / rundvlees
Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:

Varkensoren

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, broodkruim, eendenvet, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, mosterd, peper, peterselie, sjalot, ui, varkensoren, witte wijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:

Moules à la moutarde et au pastis

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, mosselen, mosterd, peper, pernod, bladpeterselie, ricard, sjalot, slagroom, ui, witte wijn en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...