Recept uit De pastabijbel:
Lamssaus met paprika
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, knoflook, lamsschouderfilet, laurierblad, olijfolie, pomodori, rode paprika, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, boter, citroensap, courgette, ei, gele paprika, gember, groene paprika, groente, koriander, olie, olijfolie, paprika, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / bijgerecht uit NAJAT:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking: