Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Risotto Milanese
- Ingrediënten:
- boter, carnaroli-rijst, gele ui, goudfolie, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, saffraan, sjalot en witte wijn
- Soort:
- risotto
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, bleekselderij, boter, citroen, droge witte wijn, groene paprika, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risottorijst, rode paprika, rondkorrelrijst, sjalot, tomaat, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Bijgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Home made zomer:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Spaans:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek: