Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Salmon in pastry with herb sauce - Zalm in korstdeeg met kruidensaus
- Ingrediënten:
- amandel, bloem, boter, ei, gember, kruidensaus, rozijnen en zalm
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroensap, ei, gemberpoeder, honing, kaneel, knoflook, kruidnagelpoeder, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, poedersuiker, slagroom, suiker, ui, walnoten, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Het gouden bakboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Sweet:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / nagerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / buffet / nagerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / nagerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / nagerecht uit Allerkerst:
Snack of tussendoortje / high tea uit De (perfecte) man in de keuken:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brits bakboek:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Pannenkoeken: