Snack of tussendoortje uit Elzas:
Beignet schenkele - de dijen van mevrouw
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, ei, fijne kristalsuiker, olie, poedersuiker, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, gist, kaneel, knoflook, melk, olie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, suiker, tijm, ui, vanillesuiker, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Elzas:
Basisrecept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit Fresh en light:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Bakboek:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bij de koffie uit Italiaanse patisserie:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / nagerecht uit Plenty more:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Bij de koffie uit De koekjesclub:
Recept uit Istanbul:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Bakboek:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje: