Recept uit L'Art de la table:
Kabeljauw ‘en papillote’
- Ingrediënten:
- fijne kristalsuiker, olijfolie, paprika's, tijm, uien, versgemalen zwarte peper, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit De grote Kleyn:
Recept uit Gemüse! :
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Veg!:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino: