Recept uit L'Art de la table:
Eendenborst met portsaus en pastinaakpuree
- Ingrediënten:
- boter, kippenbouillon, olijfolie, pastinaken, port, rode pruimen, rode wijn, runderbouillon, sjalot, tijm, knoflook, tijm, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Turquoise:
Bijgerecht uit Home Made winter:
Recept uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit Home Made winter:
Recept uit De herenkookclub:
Bijgerecht uit The naked chef:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Sous vide:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro: