Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Keskek - Gerstepap met lamsvlees en tomatensaus
- Ingrediënten:
- boter, kaneelpoeder, lamsnek, parelgort, tomatensaus, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Turks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, citroen, citroensap, ei, kaneel, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, poedersuiker, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Spuntino:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Ontbijt uit De Spaanse keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Ontbijt / diner / nagerecht uit Arabia:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Veg!:
Recept uit Melk & dadels:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Laura’s bakery bakboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: