Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytingyağli yaprak dolmasi - Gevulde wijnbladeren in olijfolie
- Ingrediënten:
- dille, olijfolie, peper, peterselie, rijst, suiker, ui, wijnbladeren en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, knoflook, laurier, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit Spuntino:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Recept uit Spis:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit Smokey goodness:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Smokey goodness:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Bijgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit De Oosterschelde kreeft: