Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbloembotercitroensapcourgetteeiknoflooklaurierolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikasuikertijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Kalfsjus

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, donkere kalfsfond, kalfsbotten, kalfsstaart, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm, tomaten, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Babi pangag

Ingrediënten:
bruine suiker, gemberpoeder, knoflook, maïzena, olie, sambal, sherry, sojasaus, tomatenpuree, ui, uisnippers en varkenslappen

Soort:
vlees
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Fusilli met inktvisseninkt

Ingrediënten:
bladpeterselie, fusilli, olijfolie, tomatenpuree, ui, witte wijn en zeekat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tagliolini met langoustines

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, langoustine, olijfolie, tagliolini, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tagliatelle met paddenstoelen

Ingrediënten:
gedroogde paddestoelen, olijfolie, parmezaanse kaas, tagliatelle, tomatenpuree, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Basisrecept uit BioBudget:

Visbouillon van restjes

Ingrediënten:
garnalenkoppen, garnalenpantsers, groenten, knoflook, knolselderij, laurier, olie, room, sjalot, tomatenpuree, visbouillon en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Zwijneragout met gedroogde pruimen

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, citroen, gedroogde pruimen, jeneverbessen, olie, peper, rode wijn, sjalotjes, knoflook, tomatenpuree, wildfond, wildzwijnfilet, wortels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Hachis parmentier

Ingrediënten:
aardappel, boter, bouquet garni, grof zout, melk, olijfolie, peper, peperkorrel, peterselie, runderlappen, sjalot, slagroom, tomaat in blik, tomatenpuree, ui en wortel

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gehaktballen

Ingrediënten:
aubergine, courgette, gehakt, gemalen piment, groene paprika, ui, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, pijnboompitten, rijst, rode paprika, knoflook, tomaten, tomatenpuree, uien, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta of risotto met kippenleversaus

Ingrediënten:
boter, droge witte vermout, kippenlevers, knoflook, pancetta, pappardelle, parmezaanse kaas, plantaardige olie, prosciutto, risotto met parmezaanse kaas, rundergehakt, salie, sjalot, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / pasta/noodles
Een recept uit Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht !

Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:

Karbonaden in folie

Ingrediënten:
30plus kaas, champignon, olijfolie, peper, schouderkarbonade, tomatenpuree, ui en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Spareribs met tomaat en gember

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, gember, donkere sojasaus, bruine suiker, gehakt, kippenbouillon, olie, rijstwijn, sherry, knoflook, tomatenpuree en uien

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Haal meer recepten op...