Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloembotercitroencitroensapeigemberknoflookkorianderlente-uimelkolieolijfoliepeperpeterselieplantaardige oliesambal oeleksjalotsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gefrituurde cassave

Ingrediënten:
arachideolie, cassave, druivenpitolie, kruimige aardappel, maïsolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:

Chips

Ingrediënten:
arachideolie, arran victory aardappel, maris piper aardappel, zeezout en zout

Keuken:
Brits
Soort:
aardappelgerecht / techniek
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Gebakken garnalen - oedang goreng

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, jumbogarnalen, reuzengamba's, tijgergarnaal en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Vis in een pakje IV - pepesan ikan IV

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, bananenblad, citroensap, limoensap, makreelfilet, sambal badjak, wijtingfilet en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Kerrie-visnuggets met mangomayonaise

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, hindoestaanse kerrie masala, kerriepoeder, kikkererwtenmeel, mangochutney, mayonaise, rijstolie, roodbaarsfilet, witvisfilet en zout

Soort:
vis
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:

Gestoomde Bao Met Zuurvlees

Ingrediënten:
arachideolie, baobloem, gedroogde gist, melk, suiker, zout en zuurvlees

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Rijst in chinese stijl

Ingrediënten:
arachideolie, groene paprika, langkorrelige rijst, mager varkensvlees, sojasaus, taugé, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Knapperige sjalot

Ingrediënten:
arachideolie, druivenpitolie, knoflook, maïsolie en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gefrituurde bieten

Ingrediënten:
arachideolie, bieten, druivenpitolie, kruimige aardappel, maïsolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Couscous met dadels

Ingrediënten:
arachideolie, blanke amandelen, dadels, middelgrote couscous, water en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Visfondue met drie sauzen

Ingrediënten:
arachideolie, dip van rode biet en mierikswortel, exotenchutney, peper, rucola-notenpesto, snoekbaarsfilet, tempurameel, zeeduivelfilet, zoetwatergarnalen, zonnevisfilet en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Topping voor bowl

Ingrediënten:
arachideolie, bruine suiker, garam masala, noten en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Basisrecept uit The naked chef:

Mayonaise

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, dijonmosterd, eierdooier, olijfolie, witte wijnazijn en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gefrituurde wortel

Ingrediënten:
arachideolie, druivenpitolie, kruimige aardappel, maïsolie, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Miso-wortelsaus met gember

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sesamolie, gemberwortel, miso, peper, rijstazijn, wortels en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...