Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Kuei fei chi - Koninklijke concubine-kip
- Ingrediënten:
- frituurvet, gember, kip, kippenbouillon, lente-ui, peper, sherry, sojasaus, ui, witte wijn en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, bouillon, citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gemberpoeder, knoflook, koriander, kurkuma, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, olijfolie, peper, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, suiker, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Smaak van china:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Noedels:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem: