Recept uit Sushi, lekker en eenvoudig:
Handgemaakte rolletjes
- Ingrediënten:
- ei, groenten, norivellen, vis, sushirijst en wasabi
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, bloem, boter, courgette, fruit, groente, kaas, knoflook, kruiden, melk, noten, olie, olijfolie, paprika, peper, spinazie, suiker, tomaat, ui, vet, vlees, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sushi, lekker en eenvoudig:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:
Bijgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven: