hoofdgerecht
Hoofdgang van een diner, voorafgegaan door voor- of tussengerecht.
Zoek naar hoofdgerecht in uw eigen kookboeken
De lekkerste hoofdgerecht recepten
- Ingrediënten:
- arachideolie, boter, bresse-kip, scharrelkip, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- gevogelte / techniek
- Ingrediënten:
- basilicum, buffelmozzarella, gedroogde tomaten, gerookt zeezout, olijfolie, pizzadeeg en tomatensaus
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pizza / techniek
- Ingrediënten:
- bloedworst, chorizo, hamschijf, kikkererwten, kip, knoflook, langkorrelrijst, laurierblad, nieuwe aardappelen, ontbijtspek, paprika, prei, runderborststuk, rundermergpijpjes, ui, varkenspoot, wortel, zout en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
- Ingrediënten:
- aubergines, cayennepeper, gaar vlees, gemalen komijn, gemalen kruidnagel, gemalen piment, gemalen zwarte peper, kikkererwten, knoflook, olijfolie, rode paprika, tomaten uit blik, ui, verse munt, vleesbouillon en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten
- Ingrediënten:
- extra vergine olijfolie, groene chilipeper, groene mango, kabeljauwfilet, lente-ui, peper, schelvisfilet en zout
- Keuken:
- Indiaas / Sefardisch / Joods
- Soort:
- salade / vis
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, hazenbouten, kleinwild, magere room, milde mosterd, sjalot, slagroom, waterkers, zout en zwarte peper
- Soort:
- wild en gevogelte
- Ingrediënten:
- blanke fond, boerenham, champignons, paling, rode wijn en uitjes
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
- Ingrediënten:
- boter, bouquet garni, cognac, kalfspoot, olie, peper, rode wijn, runderbloemstuk, rundernek, runderschouder, sinaasappelzest, sjalot, spek, wortel, zout en zwoerd
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / rundvlees
- Ingrediënten:
- ei, gehakt, komkommer, peper, peterselie, ui, witbrood en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- groente
- Ingrediënten:
- knoflook, laurier, ossentong, peperkorrels, ui en wortel
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- rundvlees / orgaanvlees / conserven
- Ingrediënten:
- citroensap, groene peper, grof zout, knoflook, olie en parelhoen
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
- Ingrediënten:
- bloem, boter, courgette, makreel, olie, room, tijm, zeewolf, zout en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
- Ingrediënten:
- bloem, bot, kabeljauwwangen, peper, rode port, witte wijn, zout en zuurkool
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
- Ingrediënten:
- basilicum, bliktomaten, geitenbout, geitenschouder, knoflook, laurierblad, olijfolie, peperkorrel, prei, rode wijn, tijm, ui, vlees en winterwortel
- Keuken:
- Hollands
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, kalfstong, knoflook, laurierblad, peper, prei, room, rozemarijn, tijm, ui, waterkers, winterwortel en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / rundvlees
- Ingrediënten:
- boter, groene kool, kalfsmedaillon, kernhem, maïsolie, peper, ui, witte peper, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / rundvlees
- Ingrediënten:
- aardappel, demi creme fraiche, ei, kalfskotelet, maïsolie, rozemarijn, tabasco en vleestomaat
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / rundvlees / aardappelgerecht
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bietenloof, knoflook, lamsschouder, ontbijtspek, rode chilipeper, rode wijn, tomaat, ui, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, versgemalen zwarte peper, wilde spinazie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- tajine / lamsvlees
- Ingrediënten:
- artisjok, boerenkip, doperwten, gemberpoeder, ingemaakte citroen, kippenbouillon, olijfolie, rode ui, saffraanpoeder, verse munt, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven
- Keuken:
- Mediterraans
- Soort:
- gevogelte / tajine
- Ingrediënten:
- biet en bulgursalade, extra vergine olijfolie, tandbaarsfilet, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vis
- Ingrediënten:
- citroensap, gemalen zwarte peper, knoflook, lamsvlees, olijfolie, paprikapoeder, ui, verse peterselie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
- Ingrediënten:
- beurre manié, boerenham, bouquet garni, chocolade, knoflook, munt, petit gris slakken en rode wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon / schaal- en schelpdieren
- Ingrediënten:
- asperge, rosbief en shiitakes
- Soort:
- vlees
- Ingrediënten:
- all spice, kaneel, kippenvet, nieuwe aardappel, nootmuskaat, olie, peper, pruimedanten, ribstuk, runderborst, runderrollade, suiker, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Duits / Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- rundvlees
- Ingrediënten:
- knoflook, laurier, ossentong, paddenstoelen, peperkorrels, ui, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Frans / Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- rundvlees / orgaanvlees / conserven
- Ingrediënten:
- aardappelen, ansjovis, boter, citroensap, peper, slagroom, ui, witte wijn en zeeduivelfilet
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- aardappelgerecht / vis