basisrecept

Zoek naar basisrecept in uw eigen kookboeken

De lekkerste basisrecept recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Basisrecept uit Ciao Bella:

Polenta Langzaam

Ingrediënten:
olijfolie, polenta bianca en polenta bramata

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Basisrecept uit Ciao Bella:

Broodringen

Ingrediënten:
boter, cakemeel, gist en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Basisrecept van Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Atkins Bake Mix

Ingrediënten:
natriumbicarbonaat, sojameel, soja proteineconcentraat, zoetstof en zout

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Basisrecept uit Koken voor elke dag:

Sozendeeg

Ingrediënten:
bloem, eieren, vetstof en water

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basis bereiding voorbereiding ossenstaart

Ingrediënten:
ossenstaart, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / orgaanvlees
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Basisrecept uit Casa Moro:

Ouderwetse triflecake

Ingrediënten:
bakpoeder, ei, fijne kristalsuiker, maïzena en tarwebloem

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Basisrecept uit Casa Moro:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kipkarkassen, knoflook, laurierblad, ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, wortel, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Basisrecept uit Casa Moro:

Granaatappelstroop

Ingrediënten:
citroen en granaatappel

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Basisrecept uit Casa Moro:

Gedroogde limoenen

Ingrediënten:
limoen

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Basisrecept uit Casa Moro:

Azijn

Ingrediënten:
wijn

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Tom kha kai van gevogelte

Ingrediënten:
citroengras, citroensap, djeroek poeroet, galangawortel, gevogeltebouillon, groene currypasta, kerrieblad, kippenbouillon, kokosmelk, nuoc mam, palmsuiker en pandanblad

Soort:
bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding lever

Ingrediënten:
boter, lever, olijfolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Basisrecept uit Down to earth:

Dilleolie

Ingrediënten:
citroenrasp, dille en zonnebloemolie

Soort:
vegetarisch / boter en olie
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Basisrecept uit Koken voor elke dag:

Pannenkoeken met gist

Ingrediënten:
bier, bloem, eieren, gist, melk, suiker en vetstof

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding paprika's uit de oven

Ingrediënten:
paprika

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente / ovenschotel
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Basisrecept uit Veg!:

Magisch brooddeeg

Ingrediënten:
bakkersmeel, broodmeel, fijn zeezout, gedroogde gist, koolzaadolie, olijfolie en witte bloem

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Basisrecept uit Jamie's Italie:

Basisdeeg voor vers eierpastadeeg

Ingrediënten:
00-bloem en ei

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Pikante marinade - marinata piccante

Ingrediënten:
citroensap, olijfolie, tabasco, worcestersaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / vegetarisch / pekel en marinades
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Basisrecept uit Delicious. Het kookboek!:

Aoili

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, knoflook, olijfolie en plantaardige olie

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Basisrecept uit Down to earth:

Krachtige wildbouillon

Ingrediënten:
champignon, gedroogde koriander, jeneverbes, kardemompitje, kippenbouillon, laurier, peperkorrel, reekarkas, roomboter, rozemarijn, sojasaus, steranijs, tijm, ui en wildkarkas

Soort:
soep/bouillon / wild
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Basisrecept uit Down to earth:

Castric

Ingrediënten:
natuurazijn en witte wijn

Soort:
vegetarisch / azijn
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Fougasse, handvormig

Ingrediënten:
ansjovis, bloem, gebuild meel, gist, kaantjes, knoflook, olijven, paddestoel, paprika, spekjes, ui, vegagehakt, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Spelt desembrood met vergeten groente

Ingrediënten:
gebroken spelt, gele biet, gist, honing, oranje-paarse wortel, panatura, roze biet, roze chioggia biet, speltbloem, volkoren speltmeel, water, zout en zuurdesem

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht / groentevulling
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Nachtbrood simpel

Ingrediënten:
bloem, gebuild meel, gist, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Romeinse korst

Ingrediënten:
bakferment, bio gist, fijn volkorenmeel, gebroken zwarte gerst, volkoren tarwemeel, water en zeezout

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Fond de volaille - Gevogeltefond

Ingrediënten:
bladselderij, knoflook, laurier, peperkorrels, prei, soepkip, tijm, ui en winterwortel

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
gevogelte / bouillon