Groene verdiaolijven

Groene verdiaolijven wordt beschouwd als groene olijven.

Zoek naar groene verdiaolijven in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met groene verdiaolijven in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste groene verdiaolijven recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient groene verdiaolijven:

Een recept uit Ferran Adrià - Een dag bij elBulli

Snack of tussendoortje uit Een dag bij elBulli:

Sferische groene olijven

Ingrediënten:
algin, calcic, citroen, extra vierge-olijfolie, groene verdiaolijven, knoflook, rozemarijn, sinaasappel, tijm, xanthaangom en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Blokjes mortadella

Ingrediënten:
emmentaler, groene olijven, mortadella en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Drinken uit Nigella Express:

Martini-olijven

Ingrediënten:
chilipeperolie, gin, groene olijven, vermout en wodka

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide

Recept van Voedzaam & Snel:

Antipasto spies | Tapas

Ingrediënten:
buffelmozzarella, extra vergine olijfolie, groene olijven, kerstomaat, prosciutto, provençaalse kruiden en zwarte olijven

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Pizzetta met olijven & witte ansjovis

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge-olijfolie, groene olijven, mozzarella, pizzadeeg en witte ansjovisfilet

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Provence:

Gekneusde olijven - olives écachées

Ingrediënten:
gedroogde venkel, groene olijven, grof zeezout, korianderzaad, laurierblad, sinaasappelschil, venkelzaad en water

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
inmaak / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Provence:

Olives à la picholine

Ingrediënten:
gedroogde venkel, groene olijven, grof zeezout, houtas, korianderzaad, laurierblad, sinaasappelschil, venkelzaad en water

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
inmaak / vegetarisch
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Zalmtartine

Ingrediënten:
citroen, gerookte zalm, groene olijven, kappertjes, olijven, peterselie, ricotta, zalm en zuurdesembrood

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta