Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Viscasserole Charente
- Ingrediënten:
- boter uit de charente, bouquet garni, congeraal (zeepaling), inktvis, knoflook, rog, tong en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Boter uit de charente wordt beschouwd als boter.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met boter uit de charente in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient boter uit de charente:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept van Beginspiration:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Basisrecept uit Mijn Franse keuken:
Snack of tussendoortje uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Eten met z'n allen:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit La Mère Brazier: