Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Viscasserole Charente
- Ingrediënten:
- boter uit de charente, bouquet garni, congeraal (zeepaling), inktvis, knoflook, rog, tong en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Boter uit de charente wordt beschouwd als boter.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met boter uit de charente in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient boter uit de charente:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Basisrecept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept van Beginspiration:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit de zilveren lepel:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2011-02:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2016-01:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2014-03:
Basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit de zilveren lepel:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Eten met z'n allen:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: