Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Viscasserole Charente
- Ingrediënten:
- boter uit de charente, bouquet garni, congeraal (zeepaling), inktvis, knoflook, rog, tong en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Boter uit de charente wordt beschouwd als boter.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met boter uit de charente in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient boter uit de charente:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Snack of tussendoortje uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2016-01:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2011-02:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2014-03:
Basisrecept uit Vegeterranean:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Eten met z'n allen:
Basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Basisrecept uit Moro:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Basisrecept uit The naked chef:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit De kunst van het koken: