Bonitovlokken

Bonitovlokken wordt beschouwd als bonito.

Alternatieve naam: gedroogde bonitovlokken.

Zoek naar bonitovlokken in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met bonitovlokken in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste bonitovlokken recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient bonitovlokken:

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Recept uit Noedels:

dashi

Ingrediënten:
bonitovlokken en kelp

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Dashi

Ingrediënten:
bonitovlokken en kombu

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Recept uit Zuur:

Kombu-bonitoazijn

Ingrediënten:
bonitovlokken, kombu en rijstazijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Zeebouillon & sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
enokipaddestoelen, gedroogde bonitovlokken, kombu, shiso-bladen en sint-jakobsschelp

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Heldere schaaldierenbouillon

Ingrediënten:
bonitovlokken, citroengras, djeroek poeroet, rode currypasta, schaaldierenbouillon en tosazusaus

Soort:
bouillon
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Sous Vide Ponzu

Ingrediënten:
bonitovlokken, kombu rishiri, mirin, rode rijstazijn, sake, tamari, sojasaus, usi-kuchi-shoyu, sudachi (japanse limoen) en yuzu

Soort:
fruit
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Paksoi & gedroogde bonito

Ingrediënten:
cashewnoten, gedroogde bonitovlokken, hazelnootolie, paksoi, tahin en umeboshi-azijn

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Ikayaki gegrilde vis

Ingrediënten:
bonitovlokken, katsuobushi, kewpie-mayonaise, octopustentakels, olijfolie, pulpo, sesamzaad en srirachasaus

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Recept uit Mas is meer:

Vinaigrette

Ingrediënten:
bonitovlokken, dashiazijn, druivenpitolie, olie van gedroogde gambakoppen, japanse peperplant, shisoblad, watermeloensap en xanthaangom

Keuken:
Japans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Recept uit Noedels:

Japanse dipsaus

Ingrediënten:
dashi, donkere sojasaus, gedroogde bonitovlokken, gedroogde garnalen, mirin en suiker

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Ramen stock powder

Ingrediënten:
bonitovlokken, bosui, chinese bouillon, gedroogde coquilles, japanse bouillon, knoflook, kombu, smithfield ham en witte sojasaus

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Noel Cottrell, D. Pieters en M. Cottrell - Sushi, lekker en eenvoudig

Recept uit Sushi, lekker en eenvoudig:

Daishi

Ingrediënten:
bonitovlokken, kombu, rijstwijn, sake, sojasaus, water en zout

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Kombu dashi

Ingrediënten:
bonitovlokken, gember, kombu en water

Keuken:
Japans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Tempura

Ingrediënten:
aubergine, bloem, bonitovlokken, dashi, eidooier, ijswater, kombu, mirin, rettich, reuzengarnaal, rode paprika, sake, sojasaus en sperziebonen

Keuken:
Aziatisch / Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Bouillon met krabvlees-radijspakketjes

Ingrediënten:
bonitovlokken, china rose radijs, enoki, heldere schaaldierenbouillon, korianderbloempjes, krabvlees, lime, mizunabloemen, olijfolie, peper, pomelo, shisoblaadjes, thaise basilicum en umeboshi

Soort:
soep/bouillon