Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Tournedos Rossini
- Ingrediënten:
- boter, broodcroutons, foie gras d'oie, haasbiefstuk, olie en truffel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Foie gras d'oie wordt beschouwd als foie gras.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met foie gras d’oie in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient foie gras d'oie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Picknick / diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Recept uit Story on a Plate:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit de zilveren lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Stomen:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Bijgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten: