Loempia-rijstvellen

Loempia-rijstvellen wordt beschouwd als loempiavellen.

Zoek naar loempia-rijstvellen in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met loempia-rijstvellen in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste loempia-rijstvellen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient loempia-rijstvellen:

Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Het spirelli kookboek:

Wraps met lentegroenten

Ingrediënten:
hoisinsaus, kipfilet, komkommer, kropsla, loempia-rijstvellen, munt, olie, peper, pinda's, rode rawitpeper, roze chioggia-biet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:

Gestoomde loempia's - po pia sod

Ingrediënten:
chinese sla, chinese worst, komkommer, loempiavellen, nam jim satay, pindasaus, spinazie, sla, taugé en tofu

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / stomen
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / nagerecht / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Banana rolls

Ingrediënten:
banaan, dunne kokosmelk, frituurolie, loempiavellen, suiker en wit sesamzaad

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
fruit / vegetarisch / frituur
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:

Tung tong

Ingrediënten:
ei, loempiavellen, mais, maïzena, pruimensaus, sjalot, verse koriander en waterkastanje

Keuken:
Thais
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kiploempia's met zwarte bonen

Ingrediënten:
broodkruimels, chilisaus, citroensap, honing, kipgehakt, lente ui, loempiavellen, sojasaus, waterkastanje en zwarte-bonensaus

Soort:
gevogelte
Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Diner / voorgerecht uit Fast food:

Springrolls met tonijn

Ingrediënten:
gemberwortel, hoisinsaus, koriander, loempiavellen, rode ui, sojascheuten, thaise chilisaus, tonijn en wortel

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Vegetarische mini loempia's

Ingrediënten:
arachideolie, bamboescheuten, chinese kool, lente-uitjes, lichte sojasaus, loempiavellen, ei, maïszetmeel, taugé, knoflook, sesamolie, zout, waterkastanjes, witte peper, wortel en zoete chilisaus

Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Loempia's mt gehaktvulling

Ingrediënten:
bamboescheuten, champignon, chinese kool, gedroogde salie, gemberwortel, half-om-halfgehakt, lente-ui, loempiavellen, maïzena, olie en sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
varkensvlees / frituur
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Lunch / snack of tussendoortje uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Maleisische loempia

Ingrediënten:
knoflook, loempiavellen, loempiavulling, omelet, peranakan, pinda's, popiahvellen, rode pepers, sjalot, slabladeren, taugé en zwarte sojasaus

Keuken:
Maleisisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:

Pad-thairolletjes

Ingrediënten:
chili-knoflooksaus, glasnoedels, groene kool, kruiden, limoensap, loempiavellen, rijstvel, rode kool, sesamolie, suiker, sushi-azijn, tamari, tomatenpuree en wortel

Keuken:
Aziatisch / Thais
Soort:
vegan / hartige hapjes / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Loempia's

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, gemberwortel, lente ui, loempiavellen, neutrale olie, rijstwijn, shiitake, sojasaus, stevige tofu, suiker en taugé

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch / Thais / Vietnamees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

In de pan gebakken loempia's

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, gemberwortel, lente ui, loempiavellen, neutrale olie, rijstwijn, shiitake, sojasaus, stevige tofu, suiker en taugé

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch / Thais / Vietnamees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Loempia's met gerookte tofoe en peultjes

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, gemberwortel, gerookte tofu, lente ui, loempiavellen, neutrale olie, peultjes, rijstwijn, shiitake, sojasaus en suiker

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch / Thais / Vietnamees
Soort:
vegetarisch