Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Warme parmezaannoedels in kippenconsommé
- Ingrediënten:
- agar-agar, groentebouillon, kippenconsommé en parmezaanse kaas
- Soort:
- soep/bouillon / pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Kippenconsommé wordt beschouwd als kippenbouillon.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kippenconsommé in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kippenconsommé:
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht / basisrecept uit delicious. magazine - 2009-10:
Recept uit delicious. magazine - 2014-05:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2014-05:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2011-11:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2010-08:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit delicious. magazine - 2011-01:
Recept uit Baru Belanda:
Bijgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Selamat Makan!:
Recept uit Verrot lekker:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit Fresh en light:
Basisrecept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: