Scholfilet
Scholfilet wordt beschouwd als schol .
Alternatieve namen:
pladijsfilets en scholfilets.
Zoek naar scholfilet in uw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met scholfilet in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste scholfilet recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient scholfilet :
Ingrediënten: ansjovis, basilicum, chardonnay, extra vierge olijfolie, jonge spinazie, knoflook, rozemarijn, scholfilet, tomaat in blik en zwarte olijven
Ingrediënten: ansjovisfilet, cajunkruiden, casinobrood, groene olijven, kappertjes, knoflook, olijfolie, schol, scholfilet, sinaasappelschil, visbouillon, visfond, witte wijn en zonnebloemolie
Ingrediënten: peterselieboter en scholfilet
Soort: vis
Ingrediënten: rabarber, scholfilet, waterkers en zeekraal
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bier en scholfilet
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: frituurolie, marinade voor visfilet, scholfilet, tandbaarsfilet, tongfilet en zeewierbeslag
Keuken: Chinees / Shanghai
Soort: vis
Advertentie
Ingrediënten: paprika en scholfilet
Soort: carpaccio/tartaar / vis
Ingrediënten: kabeljauw, nori, schelvis, scholfilet, shichimi tōgarashi, sojasaus en wasabipasta
Soort: vis
Ingrediënten: artisjokharten, diepvriespizza, fruits de mer, kerstomaat, mozzarella, scholfilet en verse basilicum
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Ingrediënten: boter en scholfilet
Soort: saus / vis
Ingrediënten: blanke amandelen, cajunkruiden, citroensap, prei, scholfilet en zonnebloemolie
Keuken: Cajun
Soort: vis
Advertentie
Ingrediënten: ansjovisfilet, kappertjes, pijnboompitten, scholfilet, tomaat, verse basilicum, zwaardvissteak en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: olie, olijven, prei en scholfilet
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: olie, olijven, prei en scholfilet
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, scholfilet, spinazie, visfond, witte wijnsaus met noordzeegarnalen en zout
Keuken: Duits
Soort: schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten: courgette, dille, garnalen, gele paprika, laurier, limoen, marinade voor visspiesjes, scholfilet en zeeduivel
Soort: vis
Advertentie
Ingrediënten: comté, groene selderij, mosselen, pladijsfilets, room, sjalot, spinazie en witte wijn
Soort: mosterd
Ingrediënten: asperge, citroensap, droge witte wijn, garnaal, kappertjes, olie, scholfilet en slabladen
Soort: salade
Ingrediënten: citroensap, crème fraîche, gemalen gedroogde chilipeper, scholfilet en kruiden
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappelzetmeel, bakolie, groene paprika, kippenbouillon, lente-ui, marinade voor geroerbakte stukjes vis, rode paprika, scholfilet, sesamolie, water en zeebaarsfilet
Keuken: Chinees / Shanghai
Soort: vis
Ingrediënten: bieslook, boter, crème fraîche, moutarde de meaux, scholfilet, witte peper en witte wijn
Keuken: Belgisch
Soort: vis
Advertentie
Ingrediënten: ansjovis, bleekselderij, citroen, extra vierge olijfolie, kappertje, koolrabi, rucola, scholfilet en sjalot
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: amandelschaafsel, ananas op sap, crème fraîche, gemalen kokos, gemberwortel, knoflook, milde currypasta, peper, rode ui, scholfilet en zout
Keuken: Caraïbisch
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, doperwten, groene asperge, groene bonen, lavendelbloemetjes, limoenpeper, olijfolie, scholfilet, verse muntblaadjes en zout
Ingrediënten: bloemige aardappel, boter, eidooier, gebruinde boter, luchtgedroogd spek, nootmuskaat, peper, scholfilet, tarwemeel, witte wijnsaus en zout
Keuken: Duits
Soort: vis
Ingrediënten: peper, pladijsfilets, slagroom, spinazie, tijm, vetstof, visbouillon, walnoten en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Advertentie
Wanneer je naar pladijsfilets of scholfilets zoekt, vinden we dit ingredient ook.
Scholfilet-boeken
Dol op scholfilet? Misschien zijn de volgende boeken wat voor je: