Babymaiskolf

Babymaiskolf wordt beschouwd als maiskolf.

Alternatieve namen: baby-maiskolfjes, diepvriesmaïkolfjes en minimaiskolf.

Zoek naar babymaiskolf in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met babymaiskolf in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste babymaiskolf recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient babymaiskolf:

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:

Tempura van garnalen en vis

Ingrediënten:
babymaiskolf, bosui, gemberwortel, medium dry sherry, olie, rettich, rijstwijn, scampi, sesamolie, sojasaus, tonijnfilet, visbouillon, vloeibaar frituurvet, zalmfilet en zelfrijzend bakmeel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Curry met groenten uit het woud

Ingrediënten:
babymaiskolf, chinese broccoli, galangal, groene peperkorrels, kaffir-limoenblaadjes, sperziebonen, suiker, taugé en thaise rode currypasta

Keuken:
Thais
Soort:
curry / groente
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Lunch uit Nigella Express:

Knapperige salade met zoetzure dressing

Ingrediënten:
baby-maiskolfjes, broccoli, canola-olie, champignon, chinese bladsla, franse sperzieboontjes, honing, maldonzout, rijstazijn, sesamolie, taugé en tom yam pasta

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Versierde kaasblokjes 14

Ingrediënten:
appenzeller, babymaiskolf, edammer, emmentaler, gorgonzola, goudse kaas, gruyerekaas, paprika, roquefort, smeerkaas en tilsiter

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Amuse / diner uit De herenkookclub:

Tempuragroenten

Ingrediënten:
aubergine, courgette, ijsblokjes, ijswater, lente-ui, minimaiskolf, okra, prei, sojaolie, tarwebloem, tempura battermix en tempurasaus

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Minestrone maaltijdsoep

Ingrediënten:
ciabatta, knoflook, kruidenbouillontablet, minimaiskolf, parmezaanse kaas, penne rigate, rode pesto, spinazie, tivall groenteballetjes en witte bonen uit blik

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Groene groentecurry

Ingrediënten:
baby-maiskolfjes, broccoli, geroosterde en gezouten cashewnoten, groene asperge, groene thaise currypasta, groentebouillon, kokosmelk, koriandergroen, lichte sojasaus, limoensap, olie, peultjes, vegan oestersaus en vegan vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vegan
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het insectenkookboek:

Sprinkhanenspiesjes

Ingrediënten:
babymaiskolf, courgette, garnalensambal, gembersiroop, grotchampignons, kerstomaat, knoflook, limoensap, sesamolie, sojasaus, sprinkhanen en woklolie

Soort:
insecten
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Krab cake

Ingrediënten:
bieslook, eidooier, koriander, krab, maïzena, minimaiskolf en olie

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Kippensoep met galanga en kokos

Ingrediënten:
babymaiskolf, champignon, citroengras, galangawortel, kaffir-limoenblaadjes, kipfilet, kippenbouillon, kokosmelk, lente ui, limoensap, rode peper, thaise vissaus en verse korianderblaadjes

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Diner / hoofdgerecht uit Fast food:

Bami met kip

Ingrediënten:
babymaiskolf, bandnoedels, kipfilet, oestersaus, preiwit, red curry, rode paprika, rode ui, sesamolie, shiitake, thaise chilisaus, wortel, zoete sojasaus en zoute sojasaus

Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken tahoe

Ingrediënten:
babymaiskolf, donkere sojasaus, groene peper, knoflook, kokosmelk, lente-ui, pindakaas, plantaardige olie, sperziebonen, tahoe, taugé en witte kool

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch / groente / soja
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Wilde bramen en maisijs

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, babymaiskolf, boter, bramen, eidooier, invertsuiker, maiskolven, melkpoeder, room, suiker, volle melk, zoethout en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Wittebonenhummus met pittige mais

Ingrediënten:
cannellinibonen, cayennepeper, citroensap, gerookte paprika, hennepzaad, komijnpoeder, koriander, lente-ui, minimaiskolf, olijfolie, paprikapoeder, tahin en tomatenpuree

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Geroerbakte krab en tahoe

Ingrediënten:
babymaiskolf, knoflook, krabvlees, lente ui, limoen, palmsuiker, rode peper, sojasaus, tahoe, thaise vissaus en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Aspic van varkensvlees

Ingrediënten:
baby-maiskolfjes, bouillon, champignon, diepvriesdoperwtjes, ei, peperkorrel, rode paprika, varkensfilet, wijnazijn, witte gelatine, wortel, zout en zure augurken

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / schuim/mousse/gelei / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen

Recept uit Mixen mengen malen:

Ramen met varkensvlees en groente

Ingrediënten:
gedroogde ramennoedels, gember, japanse chili-olie, japanse sojasaus, kippenbouillon, lente-ui, minimaiskolf, plantaardige olie, runderbouillon, spinazie, suiker, taugé en varkensfilet

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Zoetzure groenten met tahoe

Ingrediënten:
babymaiskolf, chilivlokken, chinese kool, groentebouillon, knoflook, peultjes, rijstazijn, rode paprika, sjalot, sojasaus, suiker, tahoe en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kwartel met honing en groentesalade

Ingrediënten:
acaciahoning, babymaiskolf, koriander, kwartels, olijfolie, peper, rammenas, selderij, sherryazijn, sjalotjes, sojasaus, vetstof, wildfond, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:

Geschroeide zalmfilets met Singapore-noedels

Ingrediënten:
baby-maiskolfjes, chinese keukenwijn, chinese kool, gedroogde garnalen, gember, kippenbouillon, knoflookolie, koriander, lente-ui, madras currypoeder, sojasaus, suiker, taugé, vermicelli-rijstnoedels, zalmfilet en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles