Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Bouillon met pompoen en notenkaramel
- Ingrediënten:
- arachideolie, cashewnoten, citroengras, fleur de sel, hazelnoten, pandanblad, patidou-meloen, peper, satépoeder, suiker en tom kha kai
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Patidou-meloen wordt beschouwd als meloen.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met patidou-meloen in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient patidou-meloen:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / fondue / nagerecht / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Diner / nagerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / nagerecht / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-06:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-08:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-05:
Diner / voorgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-06:
Recept uit de zilveren lepel:
Picknick / diner / nagerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Fast food:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Recept van Duizenden1dag:
Brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Drinken uit Boerenkool: