Lichte sherry

Lichte sherry wordt beschouwd als sherry.

Zoek naar lichte sherry in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met lichte sherry in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste lichte sherry recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient lichte sherry:

Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Vijfkruidenkarbonades

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, droge sherry, hoisinsaus, lichte sojasaus, schouderkarbonade en suiker

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / pekel en marinades
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH wereldkeukens China:

Parelballetjes

Ingrediënten:
chinese kool, droge sherry, gemberwortel, half-om-halfgehakt, lichte sojasaus, maïzena, sesamolie, sushirijst en zoete chilisaus

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / stomen
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Chow Miensaus

Ingrediënten:
droge sherry, kippenbouillon, maïzena, rijstwijn, sesamolie en sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
saus
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Basisrecept uit Fresh en light:

Dipsaus met soja en sesam

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, fijne kristalsuiker, gemberwortel, sesamolie, sesamzaad, shaoxingwijn, sherry en sojasaus

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Snack of tussendoortje uit Speisekammer:

Bakkwa

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, donkere chinese sojasaus, lichte chinese sojasaus, rode wijn, sesamolie, sesamzaad, sherry, suiker, vet varkensgehakt, vissaus, vloeibare honing en zwarte peper

Keuken:
Chinees / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Recept uit Smaak van china:

Marinade voor kip

Ingrediënten:
donkere sojasaus, droge sherry, kippenbouillon, lichte sojasaus, maïsmeel, rijstwijn, suiker en water

Soort:
marinade
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Zoetzure saus

Ingrediënten:
azijn, bouillon, bruine suiker, lichte sojasaus, maïzena, sherry en tomatenpuree

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
saus
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Varkensvlees met champignons

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, chinese rijstwijn, ketjap benteng asin, lichte chinese sojasaus, mager varkensvlees, maïzena, peper, prei, sherry en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Sashimi

Ingrediënten:
citroensap, japanse sojasaus, mirin, sherry, visfilet en voorjaarsui

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Citroensaus

Ingrediënten:
basterdsuiker, citroenrasp, citroensap, droge sherry, kippenbouillon, maïzena, rijstwijn en sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
saus
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Recept uit Smaak van china:

Wontonvulling 2

Ingrediënten:
droge sherry, lichte sojasaus, garnaal, rijstwijn, sesamolie, vet varkensgehakt, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees