Recept uit De Shanghai-keuken:
Jiu xiang bo cai - Geroerbakte spinazie met sorghumwijn
- Ingrediënten:
- bakolie, bladspinazie, lichte sojasaus, sterke shorgumwijn en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- vegan / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met sterke shorgumwijn in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient sterke shorgumwijn:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept uit De banketbakker:
Diner / nagerecht uit Ingrediënten:
Recept van Season with love:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Keukendagboek 2:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:
Recept van My Delicious Journey:
Recept van Patesserie:
Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / nagerecht uit 45 geniale rezepten:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Diner / nagerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / bijgerecht / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Recept uit delicious. magazine - 2016-12:
Diner / nagerecht uit Sweet:
Drinken uit Het kookboek van Tip Culinair: