Twee-kleuren-paprikasaus

Twee-kleuren-paprikasaus wordt beschouwd als paprikasaus.

Zoek naar twee-kleuren-paprikasaus in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met twee-kleuren-paprikasaus in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste twee-kleuren-paprikasaus recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient twee-kleuren-paprikasaus:

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Fondue Bourguignonne

Ingrediënten:
béarnaisesaus, duivelssaus, kalfsfilet, kerriesaus, olijfolie, paprikasaus, runderfilet, stokbrood en varkensfilet

Keuken:
Frans
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:

Aziatische fondue

Ingrediënten:
ansjovissaus nr 1, béarnaisesaus, dijonsaus, duivelssaus, eend, eidooier, gekookte chinese rijst, kalfsfilet, kerriesaus, kip, lichte tomatensaus, paprikasaus, runderfilet, sojasaus, stokbrood, varkensfilet en vette bouillon

Keuken:
Aziatisch / Europees
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Spicy risotto met chorizo

Ingrediënten:
arboriorijst, kippenbouillonblokje, olijfolie, paprikapoeder, paprikasaus, parmezaanse kaas, peper, pikante chorizo, tabasco, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met inktvis

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, cayennepeper, citroensap, inktvis, knoflook, kruidenbouillonblokje, olijfolie, paprikasaus, peper, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vis
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Quinoa met aubergine

Ingrediënten:
aubergine, geitenkaasrol met kruiden, groentebouillon, kerstomaat, knoflook, olijfolie, quinoa, rode paprika, tijm en tomatensaus

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wittebonentaart en salie, met quinoakorst

Ingrediënten:
eidooier, gierst, groentebouillon, knoflook, neutrale olie, peper, quinoa, rode paprika, room, rozemarijn, salie, water, witte bonen, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
peulvruchten / quiche / vegetarisch
Een recept uit Luk Thys, Sandra Bekkari, Lisa Valcke en Lieven Gouwy - Nooit meer diëten

Lunch uit Nooit meer diëten:

Griekse quinoasalade

Ingrediënten:
courgette, fetakaas, gele kerstomaten, groentebouillon, knoflook, olijfolie extra vierge, bladpeterselie, quinoa, rode paprika, rode ui, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / avondmaal uit Nootje:

Met noten gevulde groente uit de oven

Ingrediënten:
aubergines, gedroogde abrikozen, gedroogde dille, gedroogde tijm, gele courgette, groene courgette, paprika, paranoten, peper, quinoa, walnootolie, water en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Chopped salad met boerenkool, amandelen en tomaat

Ingrediënten:
amandelen, boerenkool, cocktailtomaten, erwtenkiemen, extra vierge-olijfolie, feta, Himalayazout, kikkererwten, kokosolie, olijfolie, portobello, quinoa tricolore, sesamzaad, sugar snaps, tahin, verse gemengde kruiden, versgemalen zwarte peper en zoutvlokken

Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Kris Verburgh en Pauline Weuring - Het voedselzandloperkookboek

Ontbijt uit Het voedselzandloperkookboek:

Granola van quinoa

Ingrediënten:
appelsap, gedroogde abrikozen, havermout, ingredientgemengde noten, lijnzaad, olijfolie, pompoenpitten, quinoa, quinoavlokken, quinoazaden, rozijnen en zonnebloempitten