Droge kruiden

Zoek naar droge kruiden in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met droge kruiden in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste droge kruiden recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient droge kruiden:

Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Sparbitter & Sparmartini

Ingrediënten:
citroenschil, droge vermout, ijsklontjes, jenever, jeneverbessen, korianderzaadjes, pimentbessen, korianderzaad, vermout en wodka

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Rond de tafel der Romeinen:

Absint

Ingrediënten:
absintalsem, aromatische bladeren, costum, dadel, mastiek, saffraan en wijn

Keuken:
Romeins
Soort:
vegan
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Shellfish jus

Ingrediënten:
dragonextract, witte peper, schaaldierenbouillon, schaaldierenkoppen, vermout en witte wijn

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Drinken / cocktails uit Culinaria U.S.A.:

Cajun martini

Ingrediënten:
droge vermout, jalapeñopeper en wodka

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
drank (alcoholisch) / cocktails
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Basisrecept uit Wild:

Fond van wild

Ingrediënten:
botten van wild, bouquet garni, mirepoix, wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / wild
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Gepocheerde scholspiesjes

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, droge mousserende wijn, droge vermout, peper, scholfilet, sjalot, verse kervel, visbouillontablet, visfond en zout

Keuken:
Belgisch / Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Kalfsschnitzel met ham en salie

Ingrediënten:
bruine fond, droge vermout, kalfsschnitzel, olijfolie, parmaham, peper, salie, tarwebloem en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Snoekbaarsfarce

Ingrediënten:
droge vermout, peper, room, saffraanpoeder, slagroom, snoekbaarsfilet en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis